Culinair
Datum
29 januari - 29 maart
Van woensdag 29 januari tot en met zaterdag 29 maart vind je in de exporuimte van het Sashuis de expo 'Culinair'. Daarbij geven culinaire makers van Handmade in Brugge inzicht in hun ambacht en laten ze zien hoe zij zich onderscheiden. De focus ligt op het productieproces, dus vooral objecten uit hun ateliers, keukens of werkplaatsen worden tentoongesteld.
Naast de expo krijg je ook de kans om via atelierbezoeken, degustaties en demoworkshops nog dieper in hun ambacht te duiken en te proeven van hun creaties. Check dus zeker het volledige programma!
Programma
Expo
- woensdag 29 januari - zaterdag 29 maart
10u30 tot 17u30 (niet op ma, di en zo)
‘Culinair'
Sashuis - Wijngaardplein 14, 8000 Brugge
gratis
Atelierbezoeken
- zondag 23 februari
14u00 tot 15u30
Brouwerijbezoek Fort Lapin
Dreef ter Panne 2/4, 8000 Brugge
€ 14/p.p. (incl. twee consumpties - vrijdag 28 maart
18u30
Bezoek Kaasmakerij Baliehof
Gistelse Steenweg 577, 8490 Jabbeke
€ 22/p.p. (incl. kaasplank)
Degustaties
- zaterdag 1 maart
14u00 tot 16u00
Tasting Bourgogne des Flandres
Sashuis - Wijngaardplein 14, 8000 Brugge
gratis - donderdag 27 maart
15u00 (zolang de voorraad strekt)
Cupping bij DEES Koffiebranders
Hoogstraat 33, 8000 Brugge
gratis
Demoworkshop
- zaterdag 8 februari
14u00 tot 16u00
Frisdrank met fermentatiestarters ⎸ Sam Serveert
Sashuis - Wijngaardplein 14, 8000 Brugge
gratis
Deelnemen aan een workshop in het Sashuis
Wil je meer te weten komen over hun ambachtelijke technieken en het verhaal van onze makers?