27lr DSC8507

Culinair

Datum

29 januari - 29 maart

Van woensdag 29 januari tot en met zaterdag 29 maart vind je in de exporuimte van het Sashuis de expo 'Culinair'. Daarbij geven culinaire makers van Handmade in Brugge inzicht in hun ambacht en laten ze zien hoe zij zich onderscheiden. De focus ligt op het productieproces, dus vooral objecten uit hun ateliers, keukens of werkplaatsen worden tentoongesteld.

Naast de expo krijg je ook de kans om via atelierbezoeken, degustaties en demoworkshops nog dieper in hun ambacht te duiken en te proeven van hun creaties. Check dus zeker het volledige programma!

Programma

Expo

  • woensdag 29 januari - zaterdag 29 maart
    10u30 tot 17u30 (niet op ma, di en zo)

    ‘Culinair'
    Sashuis - Wijngaardplein 14, 8000 Brugge
    gratis

Atelierbezoeken

Degustaties

Demoworkshop

Deelnemen aan een workshop in het Sashuis

Wil je meer te weten komen over hun ambachtelijke technieken en het verhaal van onze makers?

Made byBits of Love