Wat is handmade in Brugge?

Handmade in Brugge zet Brugse makers in de kijker. 
Mensen die met passie de wereld om ons heen vormgeven. 
Geworteld in traditie én inzettend op creatie en innovatie.


Handmade in Brugge wil ambachtelijk vakmanschap geïnspireerd door verleden én toekomst versterken en ondersteunen. Dit door de ontwikkeling van een verrassend publieksaanbod, het creëren van creatieve broedplaatsen in de stad, het faciliteren van ontmoeting en kruisbestuiving, én het aanscherpen van de ondernemersskills van ambachtelijke ontwerpers.
Laat je verrassen en ontdek wat Handmade in Brugge te bieden heeft! Van sierlijk vormgegeven letters, over verrassend textiel, tot culinaire pareltjes!

Handmade in Brugge is een initiatief van tapis plein vzw in samenwerking met de Stad Brugge. Het project koppelt ambachtelijk design aan creatieve economie en stadsontwikkeling in een cultuurtoeristische stad. In 2014 werd Handmade in Brugge tevens ondersteund door het Europese INTERREG IVb project CURE (Creative Urban Renewal).
tapis plein vzw is erkend als landelijk expertisecentrum voor actieve cultureel-erfgoedparticipatie met steun van de Vlaamse Overheid en als culturele vereniging door de stad Brugge.

Alle fotografie op deze website © Alain Meessen