GEZOCHT: MARKT!-KRAMERSOp vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017 organiseert Het Entrepot de derde editie van MARKT! >> een platform voor aparte en hedendaagse ontwerpen.
Een MARKT! voor (jonge) ontwerpers en makers.

Dit jaar ondersteunen we met Handmade in Brugge MARKT! Daarom nodigen we jullie graag mee uit om te deel te nemen aan dit fijne initiatief.

Op MARKT! vind je kunst, design, ambachtelijk werk, prints en fashion van de ontwerpers van morgen, maar ook spacy hapjes en drankjes, ecologische spitsvondigheden en originele cadeaus.

MARKT! vindt plaats in hartje Brugge, en wel in De Tank (Burg 4, Brugge) op vrijdag 1 december van 18u tot 22u en zaterdag 2 december van 11u tot 18u. Voor de MARKT-kramers voorzien we ook een netwerkmoment en inspiratieontbijt op zaterdag 2 december om 9u30.

Heb je zin om jouw creaties op MARKT te tonen en te verkopen? Reserveer dan snel (en voor 27 oktober) een MARKT-kraam. Startende makers hebben recht op een gratis standplaats, wanneer je reeds vijf jaar over een ondernemingsnummer beschikt bedraagt de kostprijs €100. De geselecteerde deelnemers worden verwittigd op 10 november.

Iets voor jou en je creatieve onderneming? Aarzel niet en schrijf je nu in!